Снимка БулфотоПоредни призове от престижна проява взе българска гимнастичка. Боряна Калейн спечели

...
Снимка БулфотоПоредни призове от престижна проява взе българска гимнастичка. Боряна Калейн спечели
Коментари Харесай

Боряна Калейн стана кралица на Световната купа и любимка на феновете

Снимка Булфото

Поредни призове от влиятелна демонстрация взе българска гимнастичка. Боряна Калейн завоюва две награди, откакто стана кралица на Световната купа по художествена гимнастика в София и фаворитка на почитателите. Втора и трета в подреждането за кралица на Световната купа са Стефани Кирякова от ансамбъла на България и Катрин Тасева.

По традиция кралицата на Световната купа получи и красивата короната направена от сребро и инкрустирана с бели и лилави цирконий. Тиарата е направена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер, а процесът за основаването й лишава 1 месец. Короната е преходна и се връчва всяка година на победителката в журналистическото допитване.

Официално упълномощените български и задгранични публицисти и фотографи, както и членовете на Българската асоциация на спортните публицисти, с изключение на кралица на Световната купа, избраха за първи път и най-грациозната задгранична гимнастичка и това е италианката Милена Балдасари, която се приготвя от Жулиета Канталупи, внучка на великата Жулиета Шишманова, написа bnr.bg.

 

Макар че надпреварата минава без аудитория, феновете на художествената гимнастика дефинираха и " фаворитка на публиката ". Победителката в състезанието кралицата на Sofia World Cup и нейните подгласнички, носителката на наградата " най-грациозна задгранична гимнастичка " и грацията избрана за " фаворитка на публиката " получиха специфични награди - неповторими бижута направени Zlatarna Celje. Словенският бранд е един от най-големите европейски производители на бижута.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР